Tuesday, June 8, 2010

Programi Shkodra Jazz Festival 2010

10/06

10.30 – KINEMA MILLENNIUM ( Tirane)
Konferenca per shtyp

_________________________________________________________

11/06

10.30 – MASTERCLASS

18.30 – TEATRI MIGJENI 
 Jorge Pardo, Isaac Turienzo Orges & The Ockus-Rockus Band

22.30 - LOKALET PARTNER JAZZ TIME
JAM SESSION
MILLENNIUM

_________________________________________________________

12/06

10.30 – MASTERCLASS

18.30 – RRUGA MUZE KOL IDROMENO 
SHKODRA SOUDS CORNER 
 EIN ORGE(S) DUO

22.30 - RRUGA MUZE KOL IDROMENO JAZZ TIME
JAM SESSION


__________________________________________________________

Organizator gjeneral Shoqata kulturore “Rrok Jakaj”

Organizator i festivalit Optional Music International

Sponsor kryesorë të këtij edicioni janë: Ministria e Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve, Bashkia e Shkodrës, Ambasada Spanjolle në Tiranë, Ambasada Austriake në Tiranë, Agjencia Spanjolle e Bashkepunimit Nderkombetar per Zhvillim, Energji Ashta, Millennium.

Media partner:, TV Rozafa dhe Boom Boom Radio

No comments:

Post a Comment